Kontakt


Ako ste bili blagosloveni nekim sadržajem na našem sajtu DobraVijest.com, prenesite nam svoje utiske i razmišljanja. Ako imate komentar, neku zamjerku, pitanje ili kakav prijedlog, biće nam drago da se javite. Sve vaše poruke uzimamo ozbiljno i sa pažnjom, i odgovaramo gdje god je potrebno i kad god se to očekuje od nas.

IZJAVA: PRIVATNOST JE ZAGARANTOVANA.
DV se obavezuje da nikada i nikome ne daje vaše lične podatke. DV nikome ne prosleđuje vaš email, niti s kim dijeli ono što je sadržano u vašoj poruci.

~~~~~

NAPOMENA: Ukoliko želite da vaša poruka bude javna tj. vidljiva svim ostalim posjetiocima stranice, popunite donji obrazac – (Ostavite odgovor). U tom slučaju će svima biti vidljivo vaše ime i tekst poruke.
DV zadržava pravo da ukloni poruku ako je uvredljiva ili sadrži govor mržnje.

——————————————————————————————————-

Ime: PoVamaSamBezboznica
Komentar / Poruka: Postovani, meni samo nije jasno zasto imate potrebu da prozivate ljude a navodno ne podrzavate govore mrznje. Propovedajte veru, sve to postujem ali javno prozivati po imenu i tvrditi da su ti i ti demonska bica ili sta vec, stvarno nije u redu! Neka Vas bude sramota i prava je steta i zalost sto ljudi poput vas rade sa decom!!!

Odgovor DV:

Poštovana,
Hvala na javljanju i vašem komentaru, mada bih više volio da ste bili precizniji jer ovako ne znam na koga ili na šta ste mislili. Iz vaše kratke poruke ne mogu da zaključim koji dio ili post na našem sajtu vas je izprovocirao da nam pišete. Ja sam autor i postavio sam većinu postova i zaista se ne sjećam da sam ikoga ikada okarakterisao kao demonsko biće. Volio bih da se, možda, još jednom kratko javite i ukažete mi na taj eventualni propust (dozvoljavam mogućnost da takav propust ili greška negdje postoji u nekim od postova iz drugih izvora) i mjesto, kako bih ga ispravio ili izbrisao sa sajta. Čak Vas molim da mi se javite, jer to nisu moja uvjerenja niti mogu za nekog tvrditi da je demonsko biće, pa stoga želim da takvo što odmah izbrišem sa sajta, ako ste takvo što uočili.
Ja vjerujem, zapravo, da ste uočili, samo dozvoljavam mogućnost da ste možda pogrešno shvatili – naime, ako smo nekog po imenu ‘’prozivali’’, kako kažete, onda to mora biti u kontekstu loše (biblijske, evanđeoske) nauke, nikako u smislu ličnog života ili grijeha, jer nam to nije posao.
Drugo, ne postoji čovjek koji može biti demonsko biće niti se može takvo što tvrditi za bilo koga, pa čak ni za Hitlera ili nekog sličnog. Čovjek samo može biti demonizovan u manjoj ili većoj mjeri zavisno od toga čime se bavi i čime je se ‘’otvorio’’ za demonski uticaj, spolja ili iznutra.
Treće, iz vaše ‘’imena’’ saznajem da ste se sami negdje pronašli u nekom od naših tekstova, mi vas sigurno nismo nazvali bezbožnicom, niti to možemo znati čak i da vas poznajemo – samo Bog zna šta je u ljudskom srcu. Međutim, očigledno je neki tekst ‘’govorio’’ vašoj savjesti, a u svim tekstovima čiji smo autori trudimo se da iznosimo samo istinu onako kako nam je otkrivena i ostavljena u Svetom pismu. I tamo jasno stoji i postoje mjerila po kojima čovjek može sam da sebe pronađe na kojoj ili čijoj je strani, i da li je u vjeri ili ne. Čak i da ste ‘’bezbožnica’’, to je Vaše pravo, i mi nismo tu da Vam sudimo.
Četvrto i poslednje, Vaše je pravo da imate mišljenje i sud o nekome ali mi je žao što imate tako grube riječi za nekoga koga i ne poznajete. Mi u DV govorimo samo o onima koje, na ovaj ili onaj način, poznajemo, i za čiji rad mislimo da šteti interesima čovjeka i njegovog spasenja onako kako je objavljeno u Bibliji. Naš jedini interes nije opanjkavanje drugih već borba protiv neistine.
Pozdrav i javite se,
Miroslav Vukojičić
———————–

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s